Skip to content

Köszöntjük honlapunkon

2010. március 18.

Köszöntjük a BBTE Színház és Televízió Kara magyar tagozatának* honlapján. Oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítségével bemutassuk az érdeklődőknek Karunkat**, a Karon*** folyó képzést, eredményeinket, s nem utolsó sorban hajdani és jelenlegi diákjainkat.

A honlapon információkat találhatnak képzési szakjainkról, azok tanmenetéről, az oktatott tantárgyakról, tanári karunkról, diákjaink tevékenységéről. Megtalálhatják azt is, hogyan alakult a nálunk végzett diákok szakmai élete, pályájukon jelenleg hol tartanak. Természetesen a felvételikről is találhatnak információkat, hiszen meggyőződésünk, hogy sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják tehetségüket, szerencséjüket, s a színházi vagy televíziós pályára lépjenek.

Végzőseink vizsgaelőadásait és azok játszási időpontjait szintén megtalálhatják honlapunkon, a nosztalgiázni vágyók vagy a múltra kíváncsiak pedig régebbi vizsgaelőadásaink anyagait is böngészhetik.

* A tanügyi törvény értelmében történt átalakulás nyomán immár a Színház és Televízió Kar Magyar Színházi Intézete honlapján.

**Intézetünket

***az Intézetben

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt kedveli: